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Dienstag, 10. Dezember 2013

Der UnterDerWoche-Cocktail die 16.–The DuringTheWeek-Cocktail No 16

Ginger Beer die 3.!

Ich berichtete ja von meinen Ginger Beer-Problemen. Diese sind (vorerst) Geschichte!!! Der zweite (längere) Ansatz klappte perfekt!
Ca. 150ml “Konzentrat” konnte ich aus meinem Ansatz gewinnen. Aufgefüllt mit 3 Wasser, Zitronensaft von 2 gelben Schätzchen und 1,5 Cup Zucker. Dann noch einen Tag (offen) im Warmen stehen lassen und dann verschlossen.
Rein in den Kühlschrank. Hoffen….

Und? Moment, ich geht schnell mixen…
Hhhmm, ich finde den Ingwer nicht! Also im Cocktail meine ich. Es fehlt die klassische Ingwerschärfe, die dem Dark and Stormy die Wärme gibt. Es schmeckt ein bisschen wie Rum mit Saft…

Fazit: bisher isses den Aufwand nicht wert. Man kann Ingwerbier ja auch online bestellen…

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Hello again Cocktail Lovers without a clue (like me)!
I told you about my love for Ginger Beer cocktails and issues with making Ginger Beer. So – now the final part (for now):
Using the recipe from Down to Earth I don’t have to tell you the details – just have a look there…
I ran into problems trying to produce a Ginger Beer Plant but I kept going.
Continued with the original mixture I feeded it with sugar day by day.
The next try went well – bubbles! And I could rescue this fizz into the final bottles´(addig water, sugar and lemon juice) as well!!!
The final test came: mixing my beloved Dark and Stormy.
And?
My first Ginger Beer does NOT work for this drink! It’s a pity but the gingers special tickling is totally missing. My Dark and Stormy tastes like rum and juice…
So – until now – I did not succeed. I need to find another source for Ginger Beer – online perhaps???






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